Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
як загрузити свою БД на хостинг?
Мій Нейрат - форум > Цифровий світ > Програмування
c68c15
пишу перший сайт на PHP. Скачав та встановив Denver 3, dreamweaver. Так от мова нескладна і цікава. Виникло таке питаня: я ствоорив сторінки свого сайту, заповнив БД в phpMyadmin, перевірив на компі - все працює.
А далі порадьте будь-ласка нормальний безкоштовний хостинг, та як туди загрузити свою БД ? Які файли бази і куди потрібно закидати?
Колись робив сайт в html та розміщав його на narod.ru. Там просто вибираєш файли і загружаєш, а тут з БД - незнаю як.
vov41k
http://freeho.org.ua/
Реєструєшся, там панелі є встановлення двигунців, вибираєш двигунець і все. В тебе є сайт =)
c68c15
(vov41k @ Jan 17 2010, 18:00 ) *

http://freeho.org.ua/
Реєструєшся, там панелі є встановлення двигунців, вибираєш двигунець і все. В тебе є сайт =)

blink.gif що за двигунець?
в мене все є, шаблонів і т.д. мені не треба. Тільки місце на бд і сайт
vov41k
(c68c15 @ Jan 17 2010, 19:36 ) *

blink.gif що за двигунець?
в мене все є, шаблонів і т.д. мені не треба. Тільки місце на бд і сайт

Ну там в панелі керування нажмеш "створити нову БД" і все.
c68c15
(vov41k @ Jan 18 2010, 07:48 ) *

Ну там в панелі керування нажмеш "створити нову БД" і все.

Ок. Дякую. Буду розбиратися
morfie
(c68c15 @ Jan 17 2010, 15:04 ) *

пишу перший сайт на PHP. Скачав та встановив Denver 3, dreamweaver. Так от мова нескладна і цікава. Виникло таке питаня: я ствоорив сторінки свого сайту, заповнив БД в phpMyadmin, перевірив на компі - все працює.
А далі порадьте будь-ласка нормальний безкоштовний хостинг, та як туди загрузити свою БД ? Які файли бази і куди потрібно закидати?
Колись робив сайт в html та розміщав його на narod.ru. Там просто вибираєш файли і загружаєш, а тут з БД - незнаю як.

в phpmyadmin вибираєш базу нажєимаєш Експорт вибираєш zip (хоча можна і інші,але там інший імопрт буде).
і відповідно на хостинзі імпорт
.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.