Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Знайти телефон по IMEI
Мій Нейрат - форум > Цифровий світ > Мобільний зв'язок
vov41k
Багато хто втрачав свій телефон за своєїж власної недбалості і т.д.
Через деякий час звониш, а він вже поза зоною.
Міліція реально може вичислити знаходження мобільного за ліченні хвилини, але якщо ви напишете заяву та здасте документи.
П.С. Але я ще не знав нікого кому так знайшли телефон ))) Тільки якщо знайомі є то на другий день приносив.
Ще знайшов цікавий сайт http://www.imei.org.ua/. Нова база http://80.91.178.149/
Якщо купуєте Б\У то мона переконатися чи його не шукають.

Ваша думка про це...
Чи реально знайти? Знаєте способи? Бачили випадки?
Дiвчина з iншого життя
Думаю, що знайти в принципі реально, якщо дуже захотіти, а от забрати його не дуже то і реально... просто, часто телефони переправляють в інші міста ( якщо нормльні), то ж на ті самі білети, ти витратиш нормально, а потім приїдеш, до користувача твого телефону, а що ти скажеш, я от в інеті пробив...і т. д. тебе просто пошлють по далі=))) ні санкцій ніяких ти не можеш пред"явити... ні примусу...тому це безглуздо... а міліція , частіше всього, прямо каже - у нас і без ваших тел. справ вистачає...
vov41k
Ну просто сама наша добросовісна міліція, знаходе ці телефони...
Вичислити місце знаходження для них це раз плюнути.
А потім самі ці телефони і впихають )
yozeb
Пояснюю:
ти купив телефон з документами в магазині, в тебе його вкрали, якшо телефон дорогий і ти хочеш його вернути то йдуш в міліцію, пишеш заяву в якій вказуєш IMEI свого телефона.
Міліція дає запит на всіх укр. операторів.
І коли з твого телефону (оператор і номер може бути іншим) подзвонять на будь-який домашній номер, або якщо з будь-якого домашнього номеру подзвонять на твій вкрадений телефон, тоді оператор який є на телефоні автоматично фіксує той домашній номер і на нього виїжджає наряд міліції.
Прикольно: вкрав телефон, поміняв номер, подзвонив дівчині на домашній номер - до неї приїхав наряд міліції і покрутив її grin.gif

але ця вся процедура буде вам коштувати до 1500грн, а телефон який вам вкрали коштував 800грн grin.gif
Дiвчина з iншого життя
(vov41k @ Sep 5 2008, 20:11 ) *

Ну просто сама наша добросовісна міліція, знаходе ці телефони...
Вичислити місце знаходження для них це раз плюнути.
А потім самі ці телефони і впихають )

гг) прикольна версія...все може бути!)
vov41k
(Дівчина з іншого життя @ Sep 5 2008, 20:14 ) *

гг) прикольна версія...все може бути!)

Реальна версія, друг мого брата працює в міліції...і каже там попав в відділок якись алкашик з краденим телефоном, вони телефончик собі і сплавляють ) А шош робити з їхньою то зарплатою grin.gif
yozeb
хто незнає як подивитись ІМЕІ свого телефону - набираєте *#06#
vov41k
(yozeb @ Sep 5 2008, 20:17 ) *

хто незнає як подивитись ІМЕІ свого телефону - набираєте *#06#

Знаю цю комбінацію)
Але якщо в тебе вкрали телефон то тільки в документах шукать треба grin.gif
Авантюрист
Знайдуть, повернуть, витратиш в два рази більше коштів ніж вартість телефону легше новий купити. Та й не дурні дають телефону пролежатись! Сплавляють через півроку
DEMIURG
Знайти РЕАЛЬНО - знайомий знайшов телефон, потім 2 тижні до ментів бігав - пояснення давав. Добре є знайомий юрист - швидко відмазав.
vov41k
(Dem @ Dec 9 2008, 21:58 ) *

Знайти РЕАЛЬНО - знайомий знайшов телефон, потім 2 тижні до ментів бігав - пояснення давав. Добре є знайомий юрист - швидко відмазав.

Детальніше мож розказати як він нашов?
DEMIURG
(vov41k @ Dec 9 2008, 22:08 ) *

Детальніше мож розказати як він нашов?

Ввечері на автобусній зупинці.
vov41k
ааа, я думав він свій знайшов smile.gif
DEMIURG
(vov41k @ Dec 9 2008, 22:46 ) *

ааа, я думав він свій знайшов smile.gif

Загублений телефон знайти просто: пишеш заяву, даєш "на лапу" 200-300 гривень. 80% - що знайдуть і повернуть. Віднедавна таку апаратуру має міліція, раніше було тільки в СБУ. yes.gif
vov41k
(Dem @ Dec 9 2008, 22:54 ) *

Загублений телефон знайти просто: пишеш заяву, даєш "на лапу" 200-300 гривень. 80% - що знайдуть і повернуть. Віднедавна таку апаратуру має міліція, раніше було тільки в СБУ. yes.gif

Не віддадуть. Тільки якшо знайомий є то буде.
А так вони самі їх находять і продають.
Sn0opY
я точно не пам'ятаю, але вартість телефону повина перевищувати 40 неоподаткованих мінімумів (680грн), для того щоб міліція зарухалась у пошуках телефону
Так, ще вартість телефону треба враховувати не так я в магазині коштує а так як його оцінять у кіоску на ринку....
Якщо всі ці вимоги враховані то можна йти подавати заяву на викрадення мобільного телефону
DEMIURG
(Sn0opY @ Dec 9 2008, 23:08 ) *

я точно не пам'ятаю, але вартість телефону повина перевищувати 40 неоподаткованих мінімумів (680грн), для того щоб міліція зарухалась у пошуках телефону
Так, ще вартість телефону треба враховувати не так я в магазині коштує а так як його оцінять у кіоску на ринку....
Якщо всі ці вимоги враховані то можна йти подавати заяву на викрадення мобільного телефону

Я чув, якщо телефон оцінять більше ніж в 500 грн. - відкривають кримінальну справу. Коли менше штраф по КУпАП.
Sn0opY
(Dem @ Dec 10 2008, 00:17 ) *

Я чув, якщо телефон оцінять більше ніж в 500 грн. - відкривають кримінальну справу. Коли менше штраф по КУпАП.

якщо менше, то просто не шукають...
DEMIURG
Чи дорогий телефон, чи дешевий - "подякувати" за пошук "треба" наперед.
levivas
(Dem @ Dec 9 2008, 22:22 ) *

Чи дорогий телефон, чи дешевий - "подякувати" за пошук "треба" наперед.

якщо дешевий то навіщо краще новий купити,
з вище прочитаного я зрозумів що телефон який коштує біля 500грн і менше "не найдуть", а по статистиці більшість таких телефонів і крадуть або гублять
Люблю бити москалiв
із CDMA-телефонами такий коник не проходить. Там просто оператор заблоковує номер і нікому вже не вдасться зрушити з місця його.
Власне українські оператори GSM-зв'язку могли б також пробувати через СІМ-карточку визначати ІМЕІ телефону (якщо це можливо для GSM) і також блокувати такі телефони.
vov41k
(Люблю бити москалiв @ Dec 10 2008, 15:58 ) *

із CDMA-телефонами такий коник не проходить. Там просто оператор заблоковує номер і нікому вже не вдасться зрушити з місця його.
Власне українські оператори GSM-зв'язку могли б також пробувати через СІМ-карточку визначати ІМЕІ телефону (якщо це можливо для GSM) і також блокувати такі телефони.

Та бачать вони там ІМЕІ і де ти в радіусі 20м.
Люблю бити москалiв
тоді вони в цьому винні
vov41k
Та навіть коли ще був аналоговий, а не цифровий зв'язок, легко визначали місце перебування абонента та ІМЕІ.
vaLerik
знайти телефон по ІМЕІ на дуже просто. Хіба шо це потребує ресурсів, як людських, так і розумових.
Думаю шо всі розуміють що оператор має БД в якій записані ваші ІМЕІ та ідентифікатори карток (номер телефона зберігається на сервері оператора, на сімці є тільки ідентифікатор абонента.)
Шо ж ми маємо? Про ехолоти мабуть всі чули: коли відправляють радіосигнал, він відбивається від перешкоди, повертається назад і маючи швидкість поширення хвилі в певному середовищі, та знаючи час, якій "мандрував" сигнал ми можемо знайти відстань до перешкоди/об*екта.
Так з телефонами ж зовсім не так! Скажете ви... wink.gif
Ті, хто вивчав полярну систему координат шустренько зрозуміють, ті, хто не вивчав - напружте мозок.

Пропоную поглянути на малюнок, на І частину:
Від Базової станції (БС) відправляємо сигнал і ваш телефон на нього відповідає. Цей випадок я опишу докладніше.
1. БС відправила сигнал и ввімкнувся таймер.
2. Телефон отримав сигнал і відправив відповідь.
3. БС отримала сигнал і вимкнула таймер.
r=v*t/2 це і є відстань до абонента. (v-швидкість поширення сигнала. 3*10^8 м/с; t - час, який "мандрував" сигнал; r - відстань до телефона) Єдиний трабл полягає в тому, що абонент може бути буть-де (на червоному колі).
Частина ІІ.
Маємо вже 2-і БС. Така кількість БС дає нам змогу звузити пошук телефона до 2-х точок.
Частина ІІІ.
Тут маємо вже 3 БС. Таким чином ми на 100% знаємо де знаходиться телефон.

Доречі, ваш телефон з періодом від 6-ти до 60-ти хвилин сам зв*язується з БС. Для того, щоб ваш оператор знав на яку БС направати виклик.
Авантюрист
(Дівчина з іншого життя @ Sep 5 2008, 19:01 ) *

Думаю, що знайти в принципі реально, якщо дуже захотіти, а от забрати його не дуже то і реально... просто, часто телефони переправляють в інші міста ( якщо нормльні), то ж на ті самі білети, ти витратиш нормально, а потім приїдеш, до користувача твого телефону, а що ти скажеш, я от в інеті пробив...і т. д. тебе просто пошлють по далі=))) ні санкцій ніяких ти не можеш пред"явити... ні примусу...тому це безглуздо... а міліція , частіше всього, прямо каже - у нас і без ваших тел. справ вистачає...

Мда якшо при купівлі телефону реєструєш свій імеі у оператора то потім якшо реально вичислити то 100% можна відбити

(Dem @ Dec 9 2008, 21:58 ) *

Знайшов телефон - поставив сім карту і ввімкнув його, да? biggrin.gif
Vova11235
(vaLerik @ Apr 12 2009, 21:56 ) *

знайти телефон по ІМЕІ на дуже просто. Хіба шо це потребує ресурсів, як людських, так і розумових.
Думаю шо всі розуміють що оператор має БД в якій записані ваші ІМЕІ та ідентифікатори карток (номер телефона зберігається на сервері оператора, на сімці є тільки ідентифікатор абонента.)
Шо ж ми маємо? Про ехолоти мабуть всі чули: коли відправляють радіосигнал, він відбивається від перешкоди, повертається назад і маючи швидкість поширення хвилі в певному середовищі, та знаючи час, якій "мандрував" сигнал ми можемо знайти відстань до перешкоди/об*екта.
Так з телефонами ж зовсім не так! Скажете ви... wink.gif
Ті, хто вивчав полярну систему координат шустренько зрозуміють, ті, хто не вивчав - напружте мозок.

Пропоную поглянути на малюнок, на І частину:
Від Базової станції (БС) відправляємо сигнал і ваш телефон на нього відповідає. Цей випадок я опишу докладніше.
1. БС відправила сигнал и ввімкнувся таймер.
2. Телефон отримав сигнал і відправив відповідь.
3. БС отримала сигнал і вимкнула таймер.
r=v*t/2 це і є відстань до абонента. (v-швидкість поширення сигнала. 3*10^8 м/с; t - час, який "мандрував" сигнал; r - відстань до телефона) Єдиний трабл полягає в тому, що абонент може бути буть-де (на червоному колі).
Частина ІІ.
Маємо вже 2-і БС. Така кількість БС дає нам змогу звузити пошук телефона до 2-х точок.
Частина ІІІ.
Тут маємо вже 3 БС. Таким чином ми на 100% знаємо де знаходиться телефон.

Доречі, ваш телефон з періодом від 6-ти до 60-ти хвилин сам зв*язується з БС. Для того, щоб ваш оператор знав на яку БС направати виклик.

суперове пояснення!
А я цей момент не дуже розумів +1
.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.