Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Оновлення...
Мій Нейрат - форум > Про сайт "Мій Нейрат" > Все про Нейрат
1, 2, 3, 4
vov41k
В цій темі буду повідомляти про нові блоки та скрипти, що з'являться на сайті...
Якщо є пропозиції пишить excl.gif
vitalina
Я заходила, дивилася то прикольно, там завжди народу хватає але чомусь на сайті (в блоці "онлайн") не відображається.
Треба зробити "чатовку"? dry.gif
Які є пропозиції, і на скільки? yes.gif
WoLF@Z
(vitalina @ Aug 27 2007, 09:12 PM) *

Я заходила, дивилася то прикольно, там завжди народу хватає але чомусь на сайті (в блоці "онлайн") не відображається.

Бо канал чату стоїть на сервері безкоштовному для користувачів локальної мережі в Черкасах і в інших деяких містах excl.gif
vov41k
Повідомляю...
Щоб зайти в чат треба щоб логін був тільки з лтинських літер і цифр, більше нічого...
Логін не ім*я яке відображається на форумі.
А логін ви його вводите при індефікації на сайті!
Щоб змінити логін, пишить в ПМ! bm.gif
Vovanell@
(vov41k @ Sep 18 2007, 04:04 PM) *
Повідомляю...
Щоб зайти в чат треба щоб логін був тільки з лтинських літер і цифр, більше нічого...
Логін не ім*я яке відображається на форумі.
А логін ви його вводите при індефікації на сайті!
Щоб змінити логін, пишить в ПМ! bm.gif

Як мені зайти на ІРК, через прокси-сервер?
xakep
(vitalina @ Aug 27 2007, 09:12 PM) *

Цілком згоден smile.gif Тільки тре проголосувати коли і на скільки?

Я за суботу в часов 9-10 bm.gif
vov41k
Тебе у чат можна заходити відразу з програми, це економить ваш трафік та не треба какчати JAVA TM (13MB)
Коротко про програму...
IRC Internet Relay Chat - Інтернет-чат в реальному часі є віртуальним місцем зустрічі, де люди зі всього світу можуть зустрічатися і розмовляти один з одним, вводячи текст повідомлень з клавіатури. Як користувач, ви запускаєте спеціальну програму, яка з'єднується з сервером в IRC-сети. Все сервера сполучені між собою і пропускають повідомлення від користувача до користувача через IRC-сеть. Ви зможете брати участь в дискусіях на одній з тисяч IRC-каналов (кімнат) в одній з сотень IRC-сетей, або розмовляти наодинці з сім'єю або друзями, в якій би частині світу вони не знаходилися. На IRC Ви знайдете море людей, зв'язаних загальними інтересами, ідеями, проблемами.

Установка:
Треба запустити програму ViRC.exe
Потім програма розархівує її в систему і запустить програму...
Тільки но програма запуститься відразу вилине віконце де треба ввести нік, тобто логін який ви використовуєте для входу на сайт. Якщо ви ніразу не заходили у чат с сайту то вам треба зареєструвати нік такою командою /msg NickServ REGISTER ПАРОЛЬ ПОШТА
Якщо ви уже були зареєстровані то введіть /msg NickServ ПАРОЛЬ
При відкритті програми відразу стандартний канал буде #Portal - канал сайту
Також ви можете перейти на інші канали, щоб отримати допомогу перейдіть на канал #Help - тобто введіть /j help

Розмір програми: 2,8 Мб

Завантажити ViRC
xakep
Це чат приєднаний до Черкаського каналу irc.ck.ua , тож користувачі які мешкають в Черкасах і мають міську локальну мережу, можуть заходити до чату задопомогою вище вказаної програми безкоштовно... канал #Portal cool2.gif
vov41k
- Хто ще непомітив, поставив маленький блок - чат...бо в цей поки ніхто незаходить.
Він розміщений на правій чатині порталу.
- Також поставив пошук від Google, тепер інформацію по сайті мона найти там (знаходиться у правій чатині, в самому низу)
Kaster
(vov41k @ Oct 10 2007, 11:01 PM) *

- Хто ще непомітив, поставив маленький блок - чат...бо в цей поки ніхто незаходить.
Він розміщений на правій чатині порталу.
- Також поставив пошук від Google, тепер інформацію по сайті мона найти там (знаходиться у правій чатині, в самому низу)

Чатик мені сподобався, тільки погано що самій тре оновлювати його...
А пошук по сайту - користна штука... excl.gif cool2.gif
Sribna Kulja
Шановний vov41k, чи не міг би додати розділ "ігри на форумі"?)
Vovanell@
Оновлюйте програми. Я їх частіше скачую. biggrin.gif
Kaster
(kYula @ Oct 18 2007, 09:37 PM) *

Шановний vov41k, чи не міг би додати розділ "ігри на форумі"?)

А в чуму суть створювати цей форум, що там за теми (ігри) будуть?
Люблю бити москалiв
az.gif Можливо, варто розділ Графіка наповнювати більшою кількістю шпалер.
Sribna Kulja
(Kaster @ Oct 18 2007, 11:05 PM) *

А в чуму суть створювати цей форум, що там за теми (ігри) будуть?

Спочатку треба створити додаток, а потім і з"явлються ігри. Я, наприклад, кілька цікавих знаю і , сподіваюся, деякі форумчани зможуть також створювати нові теми з іграми...
Це буде цікаво!
Окремі ігрові теми втуляти в "балачку" чи в "знайомства" (?), - це ж не стосується того. ІМХО
vov41k
(Люблю бити москалів @ Oct 19 2007, 10:45 AM) *
az.gif Можливо, варто розділ Графіка наповнювати більшою кількістю шпалер.

http://neyrat.net/forum/index.php?showforum=20
Vovanell@
Оновлюйте програми - ВОНИ НАЙГОЛОВНІШІ!
Люблю бити москалiв
gryzin.gif Чому Ви всі так зациклилися тільки на тій майкрософтівській Windows. Пропонуйте програми для Лінуксу та Макінтошу!!!
Vovanell@
(Люблю бити москалів @ Oct 21 2007, 12:05 PM) *
gryzin.gif Чому Ви всі так зациклилися тільки на тій майкрософтівській Windows. Пропонуйте програми для Лінуксу та Макінтошу!!!

Тому що зараз усі користуються ХРюшою, а ЛІНУКС і МАКІНТОШ не в моді.
Люблю бити москалiв
Макінтош у Штатах займає десь третину ринку.

Щодо Лінукса, то я ним користуюся. І значна частина аналогів Windows-програм працює краще. Єдиний недолік відсутність такого розмаїття ігор (як під Windows), а також проблеми з Інтернетом, якщо у Вас на комп'ютері стоїть Win-модем.
xakep
(Люблю бити москалів @ Oct 21 2007, 12:11 PM) *
Макінтош у Штатах займає десь третину ринку.

Щодо Лінукса, то я ним користуюся. І значна частина аналогів Windows-програм працює краще. Єдиний недолік відсутність такого розмаїття ігор (як під Windows), а також проблеми з Інтернетом, якщо у Вас на комп'ютері стоїть Win-модем.

А чим конкретно Лінукс відрзняється від XP ? dry.gif
Vovanell@
(xakep @ Oct 22 2007, 02:17 PM) *

А чим конкретно Лінукс відрзняється від XP ? dry.gif

Я це теж хочу взнати.
Kaster
Додайте будь-ласка якихось нових зображень...
Мені сподобалися анімовані квіточки smile.gif
Vovanell@
Мені теж. Сам завантажив декілька.
AustralianmaN
У мене прохання, щодо музиці, хотів б тут який-небудь альбом транс-музиці завантажити, буду дуже вдячний! biggrin.gif
Люблю Транс! cool1.gif
Люблю бити москалiв
(Vovanell@ @ Oct 23 2007, 05:20 PM) *

Я це теж хочу взнати.

Прошу вибачення, що із запізненням на три дні даю відповідь на це запитання. Не мав нагоди вийти до Інтернету в ці дні, а тепер, коли з'явилася спробую дати цю відповідь. Перш ніж перейти до самої відповіді зазначу, що я даю її з точки зору звичайного користувача ПК, бо можна дати й більш спеціалізовану відповідь, розглядаючи відмінності на рівні системних адміністраторів чи програмістів.

1) основна концептуальна відмінність це те, що Лінукс є ВІЛЬНОЮ операційною системою з відкритими кодами більшості програм, тобто не тільки повністю безкоштовною (зараз існують і комерційні версії дистрибутивів Лінукса), а й кожний, хто розуміється в програмуванні, може за своїм смаком, маючи вихідні коди програм, змінювати повністю програму чи її локалізацію.

2) значна частина програм під Лінукс мають українську локалізацію (дещо гірше стоять справи із перекладом на українську файлів довідки), при чому кожен бажаючий може приєднатися до цієї справи.

3) лінукс вважається надійнішою, порівняно із Windows, операційною системою як у розумінні кращого захисту від хакерських атак на сервер, так і кращого захисту від різноманітних вірусів. Існує такий цікавий факт - під Windows зараз існує написаних близько 200 тисяч різноманітних вірусів, троянів, викрадачів паролів і т. д. Для лінукса манше ста. Зрозуміло, що уся нечисть, написана підWindows, здебільшого не працюватиме на Лінуксі.

4) помилки у програмах, написаних під Лінукс виправляються здебільшого значно швидше, ніж під Windows.

5) Лінукс забирає менше ресурсів комп'ютера, ніж Windows і менше споживає енергії. У мене на ноутбуці на акумуляторі я на 10-20% довше працюю у Лінуксі, ніж у Windows. Щоправда за умови, що не підключаю жодної периферії чи носія інформації (флешки, компакт-диски і т.д.), бо тоді споживання енергії стає приблизно однаковим.

Завтра допишу відмінності (точніше сьогодні, коли розвидніється), бо хочу вже спати (четверта ранку). Надобраніч люди добрі!
Люблю бити москалiв
Продовжую розглядати основні відмінності Лінукса від Віндовса.

6) наявність багатьох різних графічних (віконних) оболонок. Найпоширенішими на сьогодні є GNOME, KDE, XFCE. Перші дві є, по-суті, в кожному самодостатньому дистрибутиві Лінукса.

7) в лінуксі швидше запроваджуються інноваційні розробки програмістів, ніж у Windows. Наприклад, те ж об'ємне зображення, що з'явилося у Вісті, у Лінуксі вже є кілька років і вимагає дещо менше ресурсів, ніж Віндовс.

8) підтримка багатьох файлових систем, значно більше, ніж Windows, який вміє читати та писати тільки під FAT, FAT32 та NTFS (хіба що використовувати додаткові програми, щоб переглянути розділи інших файлових систем).

9) за всіма порівняльними дослідженнями офісних пакетів Microsoft Office та OpenOffice (цей має версію також і під Віндовс) першість все ж таки надавалася OpenOffice (параметри щодо офісних програм у якому лідирує Office 2007 - краща організація нумерованих списків, посилань, наявність шаблонів багатьох документів, але, враховуючи, що українці здебільшого володіють піратським Офісом 2007, для України останній фактор можна не враховувати).

10) у Віндовсі за статистикою 30-40% збоїв системи пов'язано із пошкодженням файлів реєстру. А налаштувати його недосвідченій людині без додаткової літератури практично неможливо. Щодо Лінукса там немає такого поняття, як реєстр ОС. Замість цього для кожної програми існують відповідні конфігураційні файли, які мають звичайний текстовий формат із детальними коментарями.

11) недоліком є певна нестача програмного забезпечення. Але це стосується переважно ігор (немає такого розмаїття як під Віндовс), програм для кольорової поліграфії, трьохвимірного моделювання, анімації та відеомонтажу. Ще одним недоліком, який в принципі легко усунути, якщо у вас наявне постійне з'єднання із Інтернетом, це відсутність до більшості периферії драйверів під Лінукс від самих виробників. Звісна річ, досить великий пакет драйверів входить у саму операційну систему. Проте з деякими пристроями можуть виникнути певні проблеми. Найбільше це стосується модемів, бо більшість виробників з метою здешевлення продукту виробляють так звані Win-модеми, які налаштовані для роботи винятково у Windows. Особливо, це стосується ноутбуків.

Це більш-менш усе. При виникненні якихось питань з радістю додам інформацію. az.gif
xakep
Просто треба взяти Лінукс, поставити собі і побачити...що сподобається а що ні...

Скільки займає Лінукс (установоний) ?
Люблю бити москалiв
Існують різні дистрибутиви Лінуксу. Вони відрізняються кількістю програм. Але також є так звані Live CD та Live DVD дистрибутиви, тобто на одному CD чи DVD розміщнений Лінукс, який прямо з нього завантажується. Він просто використовує оперативну пам'ять і нічого не записує на вінчестері.
Стандартно повний Desktop-орієнтований дистрибутив Лінуксу зараз займає одне DVD, але на ньому крім самої операційної містяться різні офісні програми, багато утиліт, ігор, засобів пргорамування і т.д. При установці ви просто вибираєте ті програми, які Вам потрібно дійсно установити. Через це мінімальна установка Лінуксу може займати лишень один гігабайт, а максимальна до 7-8 гігабайт із одного DVD. Зауважу, що диски із Лінуксом можна замовити на двох українських інтернет сайтах lafox.net та www.opensource.com.ua
vov41k
Поставив новий скрипт "сніжинки" - відображаються тільки в Екплорері та Опері , в мозиллі невідображається, якщо побачите якісь баги йього скрипту то пишить...
vov41k
Поставив на сайт:
Модуль репутації - кожен користувач який має 10 повідомлень може додавати та знижувати репутацію іншим користувачам.
Перелеваючіся лінки - коли на водите на лінк на сайт та форумі він переливається різними кольорами.
ICQ - номер користувачі видно відразу в профілі та статус.

P.S Якщо побачите якісь баги на форумі чи сайті, пишить
Люблю бити москалiв
(vov41k @ Nov 26 2007, 04:59 PM) *

Поставив на сайт:
Модуль репутації - кожен користувач який має 10 повідомлень може додавати та знижувати репутацію іншим користувачам.
Перелеваючіся лінки - коли на водите на лінк на сайт та форумі він переливається різними кольорами.
ICQ - номер користувачі видно відразу в профілі та статус.

P.S Якщо побачите якісь баги на форумі чи сайті, пишить

У мене у Львові на кафедрі на Win'98 "переліваючіся" (правильніше переливчасті, веселкові, барвисті, райдужні, водограйні) лінки (посилання) не йдуть, тобто не переливаються барвами.
vov41k
(Люблю бити москалів @ Nov 29 2007, 07:30 PM) *

У мене у Львові на кафедрі на Win'98 "переліваючіся" (правильніше веселкові, барвисті, райдужні, водограйні) лінки (посилання) не йдуть, тобто не переливаються барвами.

Коли вже наш уряд почне виділяти кошти на оновлення техніки? mad.gif
Система стоїть 98 віндовсі...йому вже майже 10 років blink.gif
Люблю бити москалiв
(vov41k @ Nov 29 2007, 10:43 PM) *

Коли вже наш уряд почне виділяти кошти на оновлення техніки? mad.gif
Система стоїть 98 віндовсі...йому вже майже 10 років blink.gif

Таж на Windows NT 2000 Professional у редакції журналу теж не йде.

А стосовно оновлення техніки, поки підпишуть усі папери, проведуть тендер, кошти з бюджету виділять і т.п., то й пройде чималий гак часу. В принципі на моїй кафедрі один комп'ютер з 98-им мають на протязі півроку замінити на новий із Вістою.

Доречі, vov41k'у мені потрібно права модератора, щоби додавати свої коментарі до програм чи зображень, які тих виставляєш на головній сторінці сайту?
vov41k
(Люблю бити москалів @ Nov 30 2007, 03:01 AM) *

Доречі, vov41k'у мені потрібно права модератора, щоби додавати свої коментарі до програм чи зображень, які тих виставляєш на головній сторінці сайту?

Та не треба ніяких прав, кожен зареєстрований користувач має право додавати корментарі dry.gif
Попробуй ще разок і скажи результат
Люблю бити москалiв
Все вже пішло чудово. Але вчора й раніше чомусь видавало таке повідомлення "Ви не авторизовані для того, щоби додавати кометарі".
vov41k
(Люблю бити москалів @ Nov 30 2007, 08:25 PM) *
Все вже пішло чудово. Але вчора й раніше чомусь видавало таке повідомлення "Ви не авторизовані для того, щоби додавати кометарі".

Просто там один баленький баг був smile.gif
Тепер вільно мож додавати smile.gif
Оновив портал до версії 112b - будуть глюки, пишіть smile.gif
Люблю бити москалiв
(vov41k @ Dec 1 2007, 03:52 PM) *

Просто там один баленький баг був smile.gif
Тепер вільно мож додавати smile.gif
Оновив портал до версії 112b - будуть глюки, пишіть smile.gif

Доречі до Winamp'a посилання на українізацію невірне. Я не знайшов його на localize.com.ua
vov41k
(Люблю бити москалів @ Dec 1 2007, 07:05 PM) *

Доречі до Winamp'a посилання на українізацію невірне. Я не знайшов його на localize.com.ua

Я тільки шо клікнув по картинці загрузки відразу все грузиться smile.gif
v20
(vov41k @ Dec 2 2007, 01:11 PM) *

Поставив новий скрипт "сніжинки" - відображаються тільки в Екплорері та Опері , в мозиллі невідображається, якщо побачите якісь баги йього скрипту то пишить...

В мене в Мозиллі відобража чудово.
Виклади скрипт сніжинок,я теж хочу собі поставити
vov41k
На сайті додано RSS новини...
http://neyrat.net/mkprssnews.php
cool2.gif
xakep
(vov41k @ Dec 28 2007, 10:18 PM) *
На сайті додано RSS новини...
http://neyrat.net/mkprssnews.php
cool2.gif

Оу, клас...зараз же додам у грабер)

Тепер мені буде набагато зручніше... cool2.gif

О, ще і стиль новий на форумі...набагато кращий чим старіший)
vov41k
Додав новий стиль "Зелений стиль (Мій Нейрат)"
Шапка правда чуть невийшла...пишіть коментарі!

Люблю бити москалiв
шапка дійсно не вдало вийшла - разить сильно очі.
xakep
(Люблю бити москалів @ Dec 29 2007, 06:29 PM) *
шапка дійсно не вдало вийшла - разить сильно очі.

А мені якраз так і подобається...яскраві кольори) cool2.gif
vov41k
Іконки
Тепер коло кожного форуму нова іконка...
якщо у вас невідображає іконки, видаліть у браузері історію пегляду bm.gif cool2.gif
Люблю бити жидів
дуже гарно і професійно!
Люблю бити москалiв
чудові іконки.
vov41k
Треба мабуть ще додати стилів на форум? Яких кольорів ви бажали бачити форум Нейрату? biggrin.gif
Люблю бити москалiв
жовто-блакитний та червоно-чорний стиль. А також жовто-зелений
.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.