Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
GPS
Мій Нейрат - форум > Цифровий світ > Мобільний зв'язок
PeR41k
У мене питання до тих хто знається на телефонах хто знає як на телефоні Samsung i 710 налаштувати GPS навігатор(ставив сам) допоможіть мені huh.gif
vov41k
На офф сайті не дивився?
PeR41k
немає тому я до вас звертаюся

о і ше ВОВ4ИК як аватор поставить
DiFeX
навігатор як підключений додатково через блутуз ?
Під вінду непробував налаштовувати, мій GPS працює нормально з Сімбіаном 7 (Нокія 3230) .
Просто поставив софт для навігації, далі він сам знайшов пристроя і все
PeR41k
ні я навігатор ставив так (прога) налаштовувати пробував пише НЕТУ GPS СИГНАЛА nevdacha.gif налаштовувати пробував по різному нехоче:(( поділися що за прога така!

Якшо ти в цьму шариш то допоможи мені дава зустрінемося в чаті я кину тобі свій навігітор. І скажи будь ласка як поставити аватор?
DiFeX
(Mazdovod @ Dec 9 2008, 19:50 ) *

ні я навігатор ставив так (прога) налаштовувати пробував пише НЕТУ GPS СИГНАЛА nevdacha.gif налаштовувати пробував по різному нехоче:(( поділися що за прога така!

Якшо ти в цьму шариш то допоможи мені дава зустрінемося в чаті я кину тобі свій навігітор. І скажи будь ласка як поставити аватор?и в цьму шариш то допоможи мені дава зустрінемося в чаті я кину тобі свій навігітор. І скажи будь ласка як поставити аватор?

ну помогти можу спробувати, але кажу, що я налаштовував під Сімбіан, якщо маєш аську пиши мені на 468256932
DEMBELneizbezen
в мене нокія е51,

після увімкнення GPS вона починає шукати через блютуз GPS модуль.
я зустрічав програми для смартів, які дають змогу визначити своє місцезнаходження і без ГПС (правда там похибка 300-400 метрів)
DiFeX
теж бачів такі прогі, але щось нічо толкового не попадалось. воно має визначати місце знаходження по базових станціях моб. оператора, те що мені показувало, це просто номер базової станції і все )))
vaLerik
Робити ПЕРШИЙ запуск GPS наві, треба в полі/лісі. Це суттєво, бо навколишні об*єкти (на приклад будівлі) перешкоджають поширенню сигналу від супутників (їх не менше 2-х). Якщо ви Ваш наві "запустили" в місті, серед усілякого техногенного "сміття" то тут не дивно шо він помиляється на 100-200 м. + до того суттєве значення має кількість супутників, до яких прив*язана ваша наві. (чим більше, тим кращє 3-4 - саме то!). Навігація по GSM каналу - це звісно добре, але навіть в наш час, коли космічні кораблі "браздят просторі большего театра" wink.gif (захопився) так от, в наш час не вся територія України охоплена GSM мережею. + до того не всі оператори пропонують таку послугу.
Стосовно трабли, то Samsung i 710 не має вбудованого GPS модуля!!!
GPS навігація [color=#000000]реалізована ТІЛЬКИ за допомогою зовнішнього GPS модуля, телефон використовується тільки для того, щоб "накласти" ваші координати на мапу.

ЗІ: мануали - це не просто "пісюльки", там іноді;) пишуть корисні речі.
DiFeX
смарт + BT GPS в роботі smile.gif

Текст, що розкривається
.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.