Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
| Andreo2 |
Aug 6 2009, 11:18
Пост
|
|
Частий гість ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Kористувачі Повідомлень: 359 З нами з: 17-May 09 Користувач №: 14,495 Стать: ![]() Репутація: 26 |
-------------------- |
| Andreo2 |
Aug 7 2009, 14:06
Пост
|
|
Частий гість ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Kористувачі Повідомлень: 359 З нами з: 17-May 09 Користувач №: 14,495 Стать: ![]() Репутація: 26 |
-------------------- |
| Дiвчина з iншого життя |
Aug 7 2009, 15:23
Пост
|
|
=) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 704 З нами з: 28-May 08 Вік: 20 З: Україна)) Користувач №: 2,904 ICQ: 499376627 Стать: ![]() Репутація: 44 |
Дiвчина з iншого життя, щиро дякую за юного орла Поплавського. У себе в Галичині ще нікого не зустрічав, щоб захоплювався його творчістю. Усі сміються з нього. будь-ласка (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) тут впринципі також (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) лиш універ культури, який змушений це робити))) -------------------- |
| Люблю бити москалiв |
Aug 10 2009, 16:09
Пост
|
|
Визнанний Нейратівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Головні модератори Повідомлень: 3,713 З нами з: 24-September 07 Вік: 27 З: Заболоття-Станиславів-Станіслав-Івано-Франківськ Користувач №: 113 ICQ: 469860104 Стать: ![]() Репутація: 63 |
Але він сюди до мене навіть не приїжджає з концертами
-------------------- |
| Бомок |
Aug 28 2009, 07:18
Пост
|
|
Любить почитати ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Kористувачі Повідомлень: 130 З нами з: 6-February 09 Вік: 26 З: Кам'янець-Подільський Користувач №: 11,471 ICQ: 597415209 Стать: ![]() Репутація: 10 |
Вчений з Аргентини після довгих досліджень прийшов до висновку, що люди з недостатнім розумовим або сексуальним розвитком читають анекдоти з екрану монітора не прибираючи руку з мишки.
Не треба зараз прибирати руку з мишки - вже пізно. -------------------- |
| zuba-zuba |
Dec 8 2009, 23:08
Пост
|
|
Середнячок ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Kористувачі Повідомлень: 211 З нами з: 15-August 08 Вік: 100 З: доміу Користувач №: 5,189 Стать: ![]() Репутація: 19 |
Росія. В аеропорту Домодєдово
Диспетчер: "Борт XXX, пахоже, что у вас аткрит адін із люков багажного атсєка" Пілот: "А, спасібо, башня, но ви скорєє всєго прінялі за люк багажного атсєка люк нашєй вспомаґатєльной сіловой установкі" Д: "Окєй, взльот разрєшаю" Самальот начинать розганятися. Д: "Борт XXX, е-е-е... Пахоже, із вашєй вспомаґатєльной сіловой установкі началась утєчка багажа..." Закарпатські фіглі Єден мiй цiмбор любить буженину, А другый - шовдыря вареного с попром... Лем я май бiлше люблю солонину С цибульов, авать с чисноком. Мiй нянько страшно крумплi кiвенує - Пичинi, смажинi, варинi, вустянi... Айбо мене нитко тым ни вчалує - Лем солонина любиться минi! Моя жона росчехнеся за рыбу: С рiкы, ци с моря - вто йiв, ги дора! А я собi урiжу хлiба скыбу, А т тому - солонинчины дараб!.. Ци м дома, а ци пiду на гостину, Ни злакомлюся шойтом, токаном - Йой! як я люблю iсти солонину С цибульов, авать с чисноком! Бис хлiба можу цiлый динь пробыти, Бис солонины ни буду й пiвння! Тому м ни мiх никого образити Паскунным словом: 'Лепава свиня!'. Я люблю свинку, и домашню, й дику, Хоть най вто буде и конда - кабан! - Бо лем издалика увижу цику, Готовый перет нив зняти клебан! Коли свиню перет Рiздвом зарiжуть, Там солонины в перст, авать - у шук! Посолю, на бантину ї завiшу - Най будиться. В шпор кладеме лем бук. Якоє щастя зимньої годины Втяти дараб ис тоншого кiнця: Жовтинька кожиця на нашiв солонинi, И руный пласт буженого мнясця. А солонинчина така, ош онь ся свiтить: Кить хоч - та смаж, а хоч - та просто iш! Такої смачноты ниє на свiтi - Про вто блаженство словом ни вповiш! Мiй нянько любить крумплi, жонка - рыбу, Донька - токан с солоткым молоком. А я ис пiвтицi урiжу скыбу И - iм с цибульов, авать с чисноком! Про солонину спiванкы спiваву, Про солонину я кажу каскы. На всьому свiтi иншого ни знаву, Що мало бы такi мняккi смакы! Так было вчора. Так ся впстало нынi. Так буде и в усьi далнiшi ннi. Бо докiть на свини є солонина, Я нич ни вижу свинського в свинi! **************************** Їдуть із ужгорода до Львова, на поїзді вночі, двоє голубих. Но уже темно, тишина, тут один другому каже: -Васю, тр.хни мене! -Та ти шо, на почують, вагон плацкартний, а може не всі сплять. -Та всі сплять, давай перевіриме, я закричу, як хтось відзовеся, та значить не сплять. Він бере і кричить голосно "Хочу Води!!!". Тишина, ніхто не відзиваєся. Но вони рішили шо всі сплять, і всю ніч сексом занімалися. Но рано, як приїхали у Львів, проводниця іде по вагону, видить якийсь дідо ходить по коридору, за щоку держиться. Вона його і звідає: -Діду, шо такоє? -Та всю ніч зуб болить,- каже дідо. -Та випили би сь те таблетку. -А води не було. -Треба вам було у когось попросити. -ТА ти шо, тут єден вночі попросив, та його потом всю ніч тр.хали! -------------------- |
| sentoxis |
Dec 16 2009, 23:04
Пост
|
|
Новачок ![]() Група: Kористувачі Повідомлень: 4 З нами з: 16-December 09 Користувач №: 21,488 Стать: ![]() Репутація: 0 |
ХаХаХаХа!!! Я вже не можу 4 сторінки гарного гумору )))))))
------------------- Гарний адвокат m-advokat.ru |
| Бомок |
Dec 23 2009, 10:52
Пост
|
|
Любить почитати ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Kористувачі Повідомлень: 130 З нами з: 6-February 09 Вік: 26 З: Кам'янець-Подільський Користувач №: 11,471 ICQ: 597415209 Стать: ![]() Репутація: 10 |
Кум Сірожка, не хворій,
Луч сто грам собі налий, З'їж цибулі, сала, хліба, Шоб бацилу одоліла Ця українськая мікстура, І пройде температура, Кашель, соплі, геморой, Будеш ти як той герой, Шо іграє його Вілліс, Той якого звати Брюс, Головой тобі клянусь! Ше якшо закріпиш пивом, Цим напоєм чудо-дивом, Все тоді буде ОКей, Будем грати ми в хокей, Але ж ми не хокеїсти, Нам би тільки випить, з'їсти, Посміятись і поржати... ( Я люблю ще й поригати). Так шо, куме, хвате спати, Вже давно пора вставати, І зробити процедуру, Вигнати оцюю дуру, З організма свойого. Хай іде собі, гуляє, Москалів хай заражає, Їх і так, блін, дохріна... НАМ БАЦИЛА НЕ СТРАШНА!!! УРА! (IMG:style_emoticons/default/ae.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- |
| Бомок |
Dec 23 2009, 12:35
Пост
|
|
За віконцем весна розквітала
Небо повнилось першим дощем. Я стояв і нарізував сало Величезним кухонним ножем Ніж ходив у руках методично І чомусь пригадалось мені Безневинне таке й симпатичне Ніжне тіло тієї свині Пролетіло життя мов хвилина Добрим словом ніхто не зігрів, Що ти бачила, бідна скотина, Лиш корито та засраний хлів. І тоді, мов обрікши на муки, Хтось встромив в твоє серце ножа Ти збагнула, що люди тварюки, І твоя відлетіла душа. Ти далеко тепер, моя бджілко, У своїм, у свинячім раю, Я ж на кухні сиджу, П'ю горілку І тебе потихеньку жую. Я не злодій, не кат, не злочинець. В мене друзі, робота, сім'я, Та який же я, бля, українець Якщо сала не їстиму я.. -------------------- |
| zuba-zuba |
Jun 27 2010, 14:43
Пост
|
|
Середнячок ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Kористувачі Повідомлень: 211 З нами з: 15-August 08 Вік: 100 З: доміу Користувач №: 5,189 Стать: ![]() Репутація: 19 |
Виходить зранку Віктор Федорович на г"анок свого маєтку
Сходить сонечко В.Ф.-вітаю тебе тепле сонечко Сонечко-вітаю тебе В.Ф. Ввечері знов виходить В.Ф. на г"анок свого маєтку Сонечко заходить В.Ф.-прощавай тепле сонечко Сонечко-пішов нафік В.Ф.-що сталося Сонечко,вранці ти зі мною привіталось,а тепер.... Сонечко-вранці я було на сході,а тепер на заході ! (IMG:style_emoticons/default/ae.gif) -------------------- |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 30th July 2010 - 02:02 |